Schôdzu o téme stíhačiek MiG-29 sa otvoriť nepodarilo

Publikovaný:14. februára 2023, 10:11 Upravený:14. februára 2023, 10:14

Schôdzu parlamentu, na ktorej mali poslanci prediskutovať tému odovzdania slovenských stíhačiek MiG-29 Ukrajine, sa otvoriť nepodarilo. Zo 119 prítomných poslancov program schôdze podporilo iba 48 z nich.

Za návrh iniciovaný poslancami za klub SMER - SD hlasovalo všetkých 25 prítomných poslancov klubu. Podporilo ho aj 23 nezaradených poslancov, prevažne odídencov z klubu SMER-SD združených okolo poslanca Petra Pellegriniho a poslancov zo zaniknutého klubu ĽS Naše Slovensko. Návrh podporil aj nezaradený poslanec Tomáš Valášek.

Proti návrhu hlasovali všetci prítomní poslanci za klub SaS, pridalo sa aj 6 poslancov z klubu OĽANO a 9 nezaradených poslancov, prevažne odídencov z klubu OĽANO.

Všetci prítomní poslanci za klub SME RODINA sa hlasovania zdržali. Zdržali sa, resp. nehlasovali aj 23 poslanci za klub OĽANO a dvaja nezaradení poslanci - Ján Mičovský a Tomáš Taraba.

Pozrite si detaily hlasovania č. 2.
Používame cookies
Web AKOHLASOVALI.sk používa pre zlepšenie svojich služieb súbory cookies. Prehliadaním týchto stránok s ich používaním súhlasíte. Zistite viac.
Rozumiem